Chef's Choice, Brousek na nože Diamond hone Sharpener CC-120

Popis produktu

Parametry produktu

Parametry produktu

Popis produktu

  brousek vhodný na veškeré nože do kuchyně, na ryby, do přírody brousí pod standardním úhlem 20st. vyměnitelné kotouče nejprodávanější brousek

Přečtěte si více o rozdílu mezi brousky Chef's Choice

Tupým nožem? Nemusíte.

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Professional Edge Select™ 120

Jeden z univerzálních a velmi oblíbených brousků na nože, který je určen pro kompletní sortiment nožů v kuchyni. V četně nožů sportovních, skládacích, pracovních a vlnitých. Brousek je určen pro vytváření ostří poškozených při používání, ale také k přebroušení a nabroušení nožů při běžném používání. Bez rizika přehřátí, jednoduše díky diamantovým kotoučům a přesným vodícím lištám.

Brousek udělá vše za vás

Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 20st. který je obvyklý u evropských typů nožů (pro ostření asijských nožů použijte brousek CC-1520). Vy tak jen projíždíte nožem jako by jste chtěli krájet brousek a ten vše udělá za vás.

Jedno video vystačí za deset rádců.

Třífázové broušení CC-120 fáze Vytváření hrany

Na noži vytváří nové ostří o stabilním širokém úhlu. Je to výchozí příprava ostří před dalšími fázemi broušení. Používá se když již nůž nejde naostřit žádným jiným způsobem (fází 2 a 3).  

Pokud chcete krájet tvrdé materiály či potraviny (maso, tvrdá zelenina, pracovní nože), přeskočíte fázi 2 a přejdete rovnou na fázi 3. Nůž zůstane déle ostrý.   fáze Broušení

Vytváří druhou hranu, která je blíž ostří nože. Tím se nůž stává ještě ostřejší a krájení přesnější a jemnější. Je používáno častěji než fáze 1.   

Ostří je vhodnější pro měkčí potraviny či přesné krájení. Krájení je jemnější a snažší. Ostří je také ostřejší, ale zákonitě méně odolné proti hrubému zacházení - nárazy na dřevo při porcování masa či u pracovních nožů atp.  fáze Leštění

Leštění je poslední fází při broušení nože. Zajišťuje jeho dokonalé vyhlazení a maximální ostrost. Vylešťuje ostří od špon a také slouží pro ostření vlnitých a zubatých nožů.  

Tato fáze se používá také pro běžné doostření nože (namísto růčních brousků). Slouží pro jemné vyhlazení již vytvořeného ostří (fází 1 a 2). Používá se nejčastěji.    +

Univerzální brousekJednoduché broušení s výborným výsledkemVyrobeno v USADají se vyměnit kotouče - nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení 3

Materiál brusných kotoučů 100% diamantové abrazivo

Úhel broušení 20°

Jednostranné broušení

Ano

Fáze tvorby ostří

Ano

Fáze broušení nožů

Ano

Fáze leštění ostří

Ano

Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nože

Ano

Vhodné pro řeznické nože a sekáčky

Ano

Vhodné pro sportovní / lovecké nože

Ano

Vhodné pro zubaté / pilkové nože

Ano

Vhodné pro keramické nože

Ne

Výška 11 cm

Šířka 24,5 cm

Hloubka 11 cm

Hmotnost 1,91 kg

Napětí 230 V

Příkon 75 W

Výroba

U.S.A.  

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.